BSCL

Покана

Скъпи колеги и приятели,

Щастливи сме, че и тази година имаме възможността да Ви поканим да станете част от предстоящата конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology 2023, която ще се проведе в периода 30 ноември – 3 декември 2023 г., в Гранд Хотел Пловдив.
Утвърден като ежегодно събитие, мисията на съвместният проект MedicRON е да обедини усилията на специалисти в областите Ревматология, Онкология и Неврология от цялата страна, да посрещне интереса и нуждите от нови знания на своите участници и да подпомогне подобряването на практиката в бъдеще.

Очаквайте и тази година разнообразна научна програма, която ще даде възможност за споделяне на нови идеи, обмяна на опит и дискусии по актуални въпроси, а водещите медицински компании ще предложат последните достижения в областите.
За нас здравето и безопасността са на първо място и искаме да ви уверим, че конференцията ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност.

Ще се радваме да Ви посрещнем в Пловдив и да докажем, че въпреки обстоятелствата, желанието ни да се развиваме не стихва.
Очакваме Ви!

Акад. Ив. Миланов /Българско дружество по неврология/
Проф. Г. Куртева /Образователна академия по онкология/
Проф. Р. Рашков /Клиника по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски”/